Sarkozy ontvangt Ingrid Betancourt

Sarkozy ontvangt Ingrid Betancourt parijs, 5 juli. De Franse president Sarkozy op het militaire vliegveld van Parijs met de bevrijde FARC-gijzelaar Ingrid Betancourt, die gisteren met haar familie in Frankrijk aankwam. De Colombiaanse autoriteiten gaven gisteren videobeelden van haar ontzetting vrij. Foto Reuters Colombia: pagina 5 French-Colombian politician Ingrid Betancourt (R) joins hand with France's President Nicolas Sarkozy on arrival at Villacoublay military airport in Paris July 4, 2008. Betancourt, three Americans and 11 other hostages held for years in jungle captivity were rescued on Wednesday from leftist guerrillas by Colombian troops posing as aid workers. Her family and Carla Bruni-Sarkozy look on at left. REUTERS/Benoit Tessier (FRANCE)
Sarkozy ontvangt Ingrid Betancourt parijs, 5 juli. De Franse president Sarkozy op het militaire vliegveld van Parijs met de bevrijde FARC-gijzelaar Ingrid Betancourt, die gisteren met haar familie in Frankrijk aankwam. De Colombiaanse autoriteiten gaven gisteren videobeelden van haar ontzetting vrij. Foto Reuters Colombia: pagina 5 French-Colombian politician Ingrid Betancourt (R) joins hand with France's President Nicolas Sarkozy on arrival at Villacoublay military airport in Paris July 4, 2008. Betancourt, three Americans and 11 other hostages held for years in jungle captivity were rescued on Wednesday from leftist guerrillas by Colombian troops posing as aid workers. Her family and Carla Bruni-Sarkozy look on at left. REUTERS/Benoit Tessier (FRANCE) REUTERS