lezersaanbieding Stoelen Rietveld

lezersaanbieding Stoelen Rietveld Maandelijks presenteert M een kunsteditie. In juli de befaamde kratstoel van Gerrit Rietveld. Dit uit 1934 daterende ontwerp is door twee kleinzonen van de architect opnieuw in productie genomen (zie het artikel over Rietveld by Rietveld op pagina 68). De stoelen, gemaakt van blankgelakt massief beukenhout, worden genummerd en voorzien van een certificaat van echtheid.Omdat de kratstoel pas in augustus in de winkel komt, heeft M de primeur. We hebben de eerste vijftig nummers voor u gereserveerd. De stoel kost inclusief verzending 990 euro, het bijpassende kussen 145euro. Tegelijkertijd biedt M de speciale kinderversie van de Kratstoel aan. De Junior zit in een handzame geschenkverpakking en kan thuis eenvoudig in elkaar gezet worden. Prijs, inclusief verzending, 169 euro. Het bijbehorende kussentje kost 45 euro. Bestellen kan via dewebshop van de krant: www.nrc.nl/extra
lezersaanbieding Stoelen Rietveld Maandelijks presenteert M een kunsteditie. In juli de befaamde kratstoel van Gerrit Rietveld. Dit uit 1934 daterende ontwerp is door twee kleinzonen van de architect opnieuw in productie genomen (zie het artikel over Rietveld by Rietveld op pagina 68). De stoelen, gemaakt van blankgelakt massief beukenhout, worden genummerd en voorzien van een certificaat van echtheid.Omdat de kratstoel pas in augustus in de winkel komt, heeft M de primeur. We hebben de eerste vijftig nummers voor u gereserveerd. De stoel kost inclusief verzending 990 euro, het bijpassende kussen 145euro. Tegelijkertijd biedt M de speciale kinderversie van de Kratstoel aan. De Junior zit in een handzame geschenkverpakking en kan thuis eenvoudig in elkaar gezet worden. Prijs, inclusief verzending, 169 euro. Het bijbehorende kussentje kost 45 euro. Bestellen kan via dewebshop van de krant: www.nrc.nl/extra

Maandelijks presenteert M een kunsteditie. In juli de befaamde kratstoel van Gerrit Rietveld. Dit uit 1934 daterende ontwerp is door twee kleinzonen van de architect opnieuw in productie genomen (zie het artikel over Rietveld by Rietveld op pagina 68). De stoelen, gemaakt van blankgelakt massief beukenhout, worden genummerd en voorzien van een certificaat van echtheid.Omdat de kratstoel pas in augustus in de winkel komt, heeft M de primeur. We hebben de eerste vijftig nummers voor u gereserveerd. De stoel kost inclusief verzending 990 euro, het bijpassende kussen 145euro. Tegelijkertijd biedt M de speciale kinderversie van de Kratstoel aan. De Junior zit in een handzame geschenkverpakking en kan thuis eenvoudig in elkaar gezet worden. Prijs, inclusief verzending, 169 euro. Het bijbehorende kussentje kost 45 euro. Bestellen kan via dewebshop van de krant: www.nrc.nl/extra