De keuken van Marjoleine

De keuken van Marjoleine De Achterpagina van NRC Handelsblad straalt eigenlijk altijd het vrolijke zomergevoel uit. Deze zomer besteedt de krant in een serie aandacht aan circusacts – waar de truc vandaan komt en hoe de circusartiesten ervoor zorgen dat de trucs steeds spannender worden. Columniste Marjoleine de Vos vervangt Frits Abrahams tussen half juli tot half augustus met een dagelijkse rubriek over het leven in keuken en tuin. Foto Merlin Daleman Picnic.
De keuken van Marjoleine De Achterpagina van NRC Handelsblad straalt eigenlijk altijd het vrolijke zomergevoel uit. Deze zomer besteedt de krant in een serie aandacht aan circusacts – waar de truc vandaan komt en hoe de circusartiesten ervoor zorgen dat de trucs steeds spannender worden. Columniste Marjoleine de Vos vervangt Frits Abrahams tussen half juli tot half augustus met een dagelijkse rubriek over het leven in keuken en tuin. Foto Merlin Daleman Picnic. Jupiterimages

De Achterpagina van NRC Handelsblad straalt eigenlijk altijd het vrolijke zomergevoel uit. Deze zomer besteedt de krant in een serie aandacht aan circusacts – waar de truc vandaan komt en hoe de circusartiesten ervoor zorgen dat de trucs steeds spannender worden. Columniste Marjoleine de Vos vervangt Frits Abrahams tussen half juli tot half augustus met een dagelijkse rubriek over het leven in keuken en tuin.