Ansjovis achter glas

Ansjovis achter glas tekst Joep Habets beeld Bart Nieuwenhuijs Ansjovis achter glas Het is dat ze zo veel smaak hebben, anders waren de ansjovisfiletjes uit een blikje geen genoegen. Stug en hard zijn ze, eigenlijk alleen maar goed om ze fijn te maken. Ook in de Nederlandse supermarkt is er nu een alternatief. De ansjovisfilet van Delicius zit in een glazen potje, een soort vissenkommetje. Het potje wordt hier en daar geleverd met een kleine harpoen, waarmee de filetjes uit de olie zijn te prikken. De ansjovis zit achter glas. En dat doet hem kennelijk goed, want er is niets te bespeuren van stijve ansjovisstokjes. De filetjes zijn soepel en mals. Goed voorbeeld doet volgen. Ook John West heeft nu ansjovis in glas. Die valt weer tegen, het is ansjovisfilet van blikkwaliteit.
Ansjovis achter glas tekst Joep Habets beeld Bart Nieuwenhuijs Ansjovis achter glas Het is dat ze zo veel smaak hebben, anders waren de ansjovisfiletjes uit een blikje geen genoegen. Stug en hard zijn ze, eigenlijk alleen maar goed om ze fijn te maken. Ook in de Nederlandse supermarkt is er nu een alternatief. De ansjovisfilet van Delicius zit in een glazen potje, een soort vissenkommetje. Het potje wordt hier en daar geleverd met een kleine harpoen, waarmee de filetjes uit de olie zijn te prikken. De ansjovis zit achter glas. En dat doet hem kennelijk goed, want er is niets te bespeuren van stijve ansjovisstokjes. De filetjes zijn soepel en mals. Goed voorbeeld doet volgen. Ook John West heeft nu ansjovis in glas. Die valt weer tegen, het is ansjovisfilet van blikkwaliteit. Nieuwenhuijs, Bart
Ansjovis achter glas

Het is dat ze zo veel smaak hebben, anders waren de ansjovisfiletjes uit een blikje geen genoegen. Stug en hard zijn ze, eigenlijk alleen maar goed om ze fijn te maken. Ook in de Nederlandse supermarkt is er nu een alternatief. De ansjovisfilet van Delicius zit in een glazen potje, een soort vissenkommetje. Het potje wordt hier en daar geleverd met een kleine harpoen, waarmee de filetjes uit de olie zijn te prikken. De ansjovis zit achter glas. En dat doet hem kennelijk goed, want er is niets te bespeuren van stijve ansjovisstokjes. De filetjes zijn soepel en mals. Goed voorbeeld doet volgen. Ook John West heeft nu ansjovis in glas. Die valt weer tegen, het is ansjovisfilet van blikkwaliteit.