tv film

The Ladykillers (Joel en Ethan Coen, 2004) België1, 20.40-22.25u. De Coen-broers zijn ouderwets op dreef in een remake van klassieke Britse komedie uit 1955. Een groep mannen probeert een kraak te plegen door vanuit het huis van een oude vrouw een tunnel te graven. Perfect gespeeld door de hele cast, aangevoerd door Tom Hanks. Pictured: Professor Goldthwait Higginson Dorr III, Ph.D. (TOM HANKS, center) and his associates, Lump Hudson (RYAN HURST, left), Clarke Pancake (J.K. SIMMONS, 2nd from right), and the General (TZI MA, right) in a scene from "The Ladykillers." Permission is hereby granted to magazines and newspapers to reproduce this picture on condition that it is accompanied by © TOUCHSTONE PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED. Distributed by Buena Vista International. FOR PRINT OUTLETS ONLY. NOT FOR INTERNET USE.
The Ladykillers (Joel en Ethan Coen, 2004) België1, 20.40-22.25u. De Coen-broers zijn ouderwets op dreef in een remake van klassieke Britse komedie uit 1955. Een groep mannen probeert een kraak te plegen door vanuit het huis van een oude vrouw een tunnel te graven. Perfect gespeeld door de hele cast, aangevoerd door Tom Hanks. Pictured: Professor Goldthwait Higginson Dorr III, Ph.D. (TOM HANKS, center) and his associates, Lump Hudson (RYAN HURST, left), Clarke Pancake (J.K. SIMMONS, 2nd from right), and the General (TZI MA, right) in a scene from "The Ladykillers." Permission is hereby granted to magazines and newspapers to reproduce this picture on condition that it is accompanied by © TOUCHSTONE PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED. Distributed by Buena Vista International. FOR PRINT OUTLETS ONLY. NOT FOR INTERNET USE.

The Ladykillers(Joel en Ethan Coen, 2004)België1, 20.40-22.25u.

De Coen-broers zijn ouderwets op dreef in een remake van klassieke Britse komedie uit 1955. Een groep mannen probeert een kraak te plegen door vanuit het huis van een oude vrouw een tunnel te graven. Perfect gespeeld door de hele cast, aangevoerd door Tom Hanks.