Robot Maanavontuur

Robot Maanavontuur Noordwijk Robbie is een ruimterobot met stalen zenuwen. Hij weet hoe je een raketlancering overleeft om daarna op de maan op avontuur te gaan. In de zomervakantie kunnen kinderen op de Space Expo, met hem kennismaken. Acteurs verzorgen spacetheater voor kinderen. Voor wie zich zich afvraagt hoe er op de maan gedanst wordt, is er een cursus ‘Moonwalking.’ De expositie Strips in Space, over 50 jaar ruimtevaart is verlengd en het Europees ruimtevaart testcentrum is per SpaceTrain te bezoeken. T/m 31 aug Space Expo, Keplerlaan 3. di-zo 10-17u. www.spaceexpo.nl

Noordwijk

Robbie is een ruimterobot met stalen zenuwen. Hij weet hoe je een raketlancering overleeft om daarna op de maan op avontuur te gaan. In de zomervakantie kunnen kinderen op de Space Expo, met hem kennismaken. Acteurs verzorgen spacetheater voor kinderen. Voor wie zich zich afvraagt hoe er op de maan gedanst wordt, is er een cursus ‘Moonwalking.’ De expositie Strips in Space, over 50 jaar ruimtevaart is verlengd en het Europees ruimtevaart testcentrum is per SpaceTrain te bezoeken.

T/m 31 aug Space Expo, Keplerlaan 3. di-zo 10-17u. www.spaceexpo.nl