Over het IJ Festival

Over het IJ Festival Amsterdam Het Over het IJ Festival in Amsterdam-Noord toont klein locatietheater, bijvoorbeeld Keerpunt, een wandeltocht door het station. Tijdens een busreis kun je de voorstelling As Tears Go By meemaken, over zangeres Marianne Faithfull. Je kunt ook op safari langs verbannen aristocraten die in een boom wonen, in Exilium Arboreum. In !V.O.C.! zoekt Joachim Robberechts naar de schaamte van de westerling. Max. speelt in het gras een Medea voor kinderen, met Bianca van der Schoot als moorddadige mama. T/m 13 juli NDSM-Werf. Inl www.overhetij.nl.

Amsterdam

Het Over het IJ Festival in Amsterdam-Noord toont klein locatietheater, bijvoorbeeld Keerpunt, een wandeltocht door het station. Tijdens een busreis kun je de voorstelling As Tears Go By meemaken, over zangeres Marianne Faithfull. Je kunt ook op safari langs verbannen aristocraten die in een boom wonen, in Exilium Arboreum. In !V.O.C.! zoekt Joachim Robberechts naar de schaamte van de westerling. Max. speelt in het gras een Medea voor kinderen, met Bianca van der Schoot als moorddadige mama.

T/m 13 juli NDSM-Werf. Inl www.overhetij.nl.