Marc Camille Chaimowisz

Marc Camille Chaimowisz Amsterdam Voor de tentoonstelling In The Cherished Company of Others worden ongeveer 100 kunstwerken van Marc Camille Chaimowicz gecombineerd met een aanzienlijk aantal architecturale modellen en boekmerken, tentoongesteld naast kunstwerken van andere internationale kunstenaars waarmee Chaimowicz zich verwant voelde. Te zien zijn tekeningen, decoratieve en functionele objecten, behang, maquettes, sculpturen, schilderijen en een ‘revisited’ installatie. Kunstcentrum De Appel, Nieuwe Spiegelstraat 10, Amsterdam. Di-zo 11-18u Tel. 020 6255651.

Amsterdam

Voor de tentoonstelling In The Cherished Company of Others worden ongeveer 100 kunstwerken van Marc Camille Chaimowicz gecombineerd met een aanzienlijk aantal architecturale modellen en boekmerken, tentoongesteld naast kunstwerken van andere internationale kunstenaars waarmee Chaimowicz zich verwant voelde. Te zien zijn tekeningen, decoratieve en functionele objecten, behang, maquettes, sculpturen, schilderijen en een ‘revisited’ installatie.

Kunstcentrum De Appel, Nieuwe Spiegelstraat 10, Amsterdam. Di-zo 11-18u Tel. 020 6255651.