Mapping out Paradise

Mapping out Paradise Tilburg Marc Mulders is vooral bekend door zijn expressionistische schilderijen waarin schoonheid van de natuur hand in hand gaat met de herontdekking van een uitgesproken, katholieke beeldtaal. Claudy Jongstra is een van de belangrijkste viltkunstenaars ter wereld. Hun eerste gezamenlijke project is Mapping out Paradise, een 50 meter lange installatie die door De Pont slingert en bestaat uit wandhoge, handgemaakte en sprankelend gekleurde vilten panelen, gebaseerd op de reflectie van zonlicht in opspattend water. T/m 16 nov De Pont, Wilhelminapark 1. Di-zo 11-17u

Tilburg

Marc Mulders is vooral bekend door zijn expressionistische schilderijen waarin schoonheid van de natuur hand in hand gaat met de herontdekking van een uitgesproken, katholieke beeldtaal. Claudy Jongstra is een van de belangrijkste viltkunstenaars ter wereld. Hun eerste gezamenlijke project is Mapping out Paradise, een 50 meter lange installatie die door De Pont slingert en bestaat uit wandhoge, handgemaakte en sprankelend gekleurde vilten panelen, gebaseerd op de reflectie van zonlicht in opspattend water.

T/m 16 nov De Pont, Wilhelminapark 1. Di-zo 11-17u