Dirck Hals project

Dirck Hals project Haarlem Het Frans Hals Museum heeft zeven schilderijen die aan Dirck Franchoisz Hals (1591-1656), de broer van Frans Hals, zijn toegeschreven. Om een beter inzicht te krijgen in zijn techniek, de ontwikkeling van zijn schilderstijl tussen 1620 en 1640, en de invloed van andere kunstenaars, werd technisch onderzoek gedaan naar deze schilderijen. Bovendien worden de gerestaureerde Buitenpartij en het Portret van Arent Meyndertsz Fabricius in een digitale presentatie getoond. T/m 5 okt, Frans Hals Museum, Groot Heiligland 62, Haarlem. Di-za 11-17u, zo 12-17u.

Haarlem

Het Frans Hals Museum heeft zeven schilderijen die aan Dirck Franchoisz Hals (1591-1656), de broer van Frans Hals, zijn toegeschreven. Om een beter inzicht te krijgen in zijn techniek, de ontwikkeling van zijn schilderstijl tussen 1620 en 1640, en de invloed van andere kunstenaars, werd technisch onderzoek gedaan naar deze schilderijen. Bovendien worden de gerestaureerde Buitenpartij en het Portret van Arent Meyndertsz Fabricius in een digitale presentatie getoond.

T/m 5 okt, Frans Hals Museum, Groot Heiligland 62, Haarlem. Di-za 11-17u, zo 12-17u.