Dialogue avec mon jardinier

Dialogue avec mon jardinier In 9 bioscopen Dialogue avec mon jardinier is een fijne Franse film. De Europese topacteurs Daniel Auteuil en Jean-Pierre Darroussin leven zich uit. Het resultaat is eerder roerend dan vrolijk. Auteuil speelt een schilder die zich uit het hectische kunstleven en een problematisch huwelijk in Parijs terugtrekt in zijn ouderlijk huis met grote tuin op het platteland. En voor die tuin zoekt hij een tuinman. De man die zijn diensten aanbiedt, blijkt een klasgenoot. Regie: Jean Becker. Met : Daniel Auteuil, Jean-Pierre Darroussin, Alexia Barlier. In: 9 bioscopen. Scene uit de film Dialogue avec mon Jardinier (2008) 1996-98 AccuSoft Inc., All right

In 9 bioscopen

Dialogue avec mon jardinier is een fijne Franse film. De Europese topacteurs Daniel Auteuil en Jean-Pierre Darroussin leven zich uit. Het resultaat is eerder roerend dan vrolijk. Auteuil speelt een schilder die zich uit het hectische kunstleven en een problematisch huwelijk in Parijs terugtrekt in zijn ouderlijk huis met grote tuin op het platteland. En voor die tuin zoekt hij een tuinman. De man die zijn diensten aanbiedt, blijkt een klasgenoot.

Regie: Jean Becker. Met : Daniel Auteuil, Jean-Pierre Darroussin, Alexia Barlier.In: 9 bioscopen.