De allerallerlaatste (5)

De allerallerlaatste (5) klik@nrc.nl Karlien Hamilton uit Utrecht stuurde deze foto op. Ze schrijft: „Het was afgelopen dinsdag, de allereerste dag na de allerlaatste dag van het rookverbod. Met alle plezier droeg deze voorbijwandelende hond het pakje sigaretten van baasjelief. Lekker naar buiten!”
De allerallerlaatste (5) klik@nrc.nl Karlien Hamilton uit Utrecht stuurde deze foto op. Ze schrijft: „Het was afgelopen dinsdag, de allereerste dag na de allerlaatste dag van het rookverbod. Met alle plezier droeg deze voorbijwandelende hond het pakje sigaretten van baasjelief. Lekker naar buiten!” Hamilton, Karlien

Karlien Hamilton uit Utrecht stuurde deze foto op. Ze schrijft: „Het was afgelopen dinsdag, de allereerste dag na de allerlaatste dag van het rookverbod. Met alle plezier droeg deze voorbijwandelende hond het pakje sigaretten van baasjelief. Lekker naar buiten!”