CCS

CCS Amsterdam In het kader van het dancefestival 5 Days Off brengt de Braziliaanse meisjesgroep Cansei De Ser Sexy (‘moe van altijd sexy zijn’) haar bruisende elektropop naar Amsterdam. Het nieuwe album Donkey is toegankelijker dan het debuut van twee jaar geleden en bevat ultrahippe songs in discostijl. Zangeres Lovefoxx staat bekend om haar nauwsluitende jumpsuits; op Glastonybury ging de hele band gekleed in zilveren pakjes. Moe worden ze er niet van: de naam is bedoeld om een uitspraak van Beyoncé belachelijk te maken. 6 juli Paradiso, Amsterdam. Nederland, Amsterdam, 17-06-08 CSS, Cansei de ser Sexy, vlnr: Carol Parra, Ana Anjos en Luisa Matsushita (Lovefoxxx) Foto: Isabel Nabuurs Meidengroep Nabuurs, Isabel

Amsterdam

In het kader van het dancefestival 5 Days Off brengt de Braziliaanse meisjesgroep Cansei De Ser Sexy (‘moe van altijd sexy zijn’) haar bruisende elektropop naar Amsterdam. Het nieuwe album Donkey is toegankelijker dan het debuut van twee jaar geleden en bevat ultrahippe songs in discostijl. Zangeres Lovefoxx staat bekend om haar nauwsluitende jumpsuits; op Glastonybury ging de hele band gekleed in zilveren pakjes. Moe worden ze er niet van: de naam is bedoeld om een uitspraak van Beyoncé belachelijk te maken.

6 juli Paradiso, Amsterdam.