Beeldenroute

Beeldenroute Amersfoort De kunstenaar Armando woonde tijdens de Tweede Wereldoorlog als jongen in Amersfoort. Vandaar uit maakte hij veel zwerftochten, ook naar Kamp Amersfoort. Zijn ervaringen uit die tijd keren vaak in zijn werk terugf. Op 4 juli wordt zijn beeld Boot onthuld en vanaf deze meer dan acht meter lange sculptuur is een zomerse beeldenroute uitgezet met 16 sculpturen van Armando. De route kan per fiets worden gevolgd of in de binnenstad van Amersfoort als wandelroute. T/m 26 okt. Inl 033 461 40 88 en www.armandomuseum.nl

Amersfoort

De kunstenaar Armando woonde tijdens de Tweede Wereldoorlog als jongen in Amersfoort. Vandaar uit maakte hij veel zwerftochten, ook naar Kamp Amersfoort. Zijn ervaringen uit die tijd keren vaak in zijn werk terugf. Op 4 juli wordt zijn beeld Boot onthuld en vanaf deze meer dan acht meter lange sculptuur is een zomerse beeldenroute uitgezet met 16 sculpturen van Armando.

De route kan per fiets worden gevolgd of in de binnenstad van Amersfoort als wandelroute.

T/m 26 okt. Inl 033 461 40 88 en www.armandomuseum.nl