After Neurath

After Neurath Den Haag Hulporganisaties moeten bij rampen snel reageren om mensen in veiligheid te brengen. Door mensen in getroffen gebieden goed te informeren kunnen levens gered worden en kan veel van de schade beperkt blijven. Pictogrammen kunnen hier uitkomst bieden. After Neurath: A Safe Place - International System of Disaster Pictograms toont een begin van een internationaal systeem van rampenpictogrammen. T/m 31 aug, Hogewal 1-9, Den Haag Zo 6 juli en 13 juli 15u rondleiding door Derk Dumbar en Rieme Gleijm. Wo-zo 12-17u. Tel. 070-58985. Vaccinatie

Den Haag

Hulporganisaties moeten bij rampen snel reageren om mensen in veiligheid te brengen. Door mensen in getroffen gebieden goed te informeren kunnen levens gered worden en kan veel van de schade beperkt blijven. Pictogrammen kunnen hier uitkomst bieden. After Neurath: A Safe Place - International System of Disaster Pictograms toont een begin van een internationaal systeem van rampenpictogrammen.

T/m 31 aug, Hogewal 1-9, Den Haag Zo 6 juli en 13 juli 15u rondleiding door Derk Dumbar en Rieme Gleijm. Wo-zo 12-17u. Tel. 070-58985.