4 sporten

Hup, strekken die beentjes Nederland, Amsterdam, 06-02-2007 Moslim vrouwen sporten in Amsterdam Geuzenveld. PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS
Hup, strekken die beentjes Nederland, Amsterdam, 06-02-2007 Moslim vrouwen sporten in Amsterdam Geuzenveld. PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS Cremers, Roger

Sportvriendjes

www.beweegmaatje.nl

Tips om te gaan sporten klinken altijd eenvoudig. Een paar keer per week je gympen aantrekken en hup, je jogt een rondje in het park. Maar wat als doorzettingsvermogen ontbreekt, evenals vrienden die te porren zijn voor een uurtje zweten? De site beweegmaatje.nl is een trefpunt voor sportmaatjes in jouw regio. Je maakt je eigen profiel aan met foto en beschrijving van welke sport je doet en wat voor maatje je zoekt. Ook vul je een aantal sterren in om aan te geven hoe goed je conditie is. Met dit profiel kun je reageren op andere gebruikers en matches maken. In het archief op de site kun tips vinden voor activiteiten, maar die zijn wel wat gedateerd. (JvdV)

Met bijdragen van Amanda Bulthuis, Titia Ketelaar, Janet van der Vaart