op nrcnext.nl

Nieuws- en fotomozaïek

Bekijk deze pagina online

De foto’s op deze pagina zijn uitsnedes van grotere foto’s

Bekijk de grote foto’s via nrcnext.nl/links

Vandaag in het nieuws

De Tweede Kamer debatteert over een nieuwe belasting van 1 miljard euro om de mogelijke verliezen door rekeningrijden te compenseren Cijfers van CBS over de inflatie en de economische groei in Nederland Parlement Cyprus stemt over ratificatie Verdrag van Lissabon.

Vandaag in de weblogs

Financiële emancipatie

Sommige koppels regelen heel precies de verdeling van hun inkomen. Erica Verdegaal geeft op haar geldblog tips over hoe je het inkomen goed kunt verdelen. „Het is niet raadzaam al je bezit, door een huwelijk in gemeenschap van goederen, zomaar door twee te delen. Wil de armste partner dan kwaad, dan kan deze er zomaar met de helft van het geld van de rijkste vandoor.”

Lees verder via nrcnext.nl/geld

Gratis internet via iPhone?

Eerst zei Apple dat de nieuwe iPhone 3G in Amerika goedkoper zou zijn dan de oude, daarna bleek dat hij door het verplichte abonnement juist duurder is. Marc Hijink heeft op zijn blog wat prijzen bij elkaar gezet. Zo kost de de telefoon los in Frankrijk 509 euro. Met een Nederlands abonnement van T-Mobile zou je zelfs gratis kunnen internetten op je laptop. Al ziet T-Mobile dat liever niet, schrijft Hijink. „Dat is ‘oneigenlijk gebruik’ vindt T-Mobile, maar hoe ze dat kunnen controleren is een tweede.”

Lees meer over prijzen, internet en de iPhone op nrc.nl/hebben