AD Sportwereld Pro boven 100.000

Rotterdam, 3 juli. AD Sportwereld Pro had gisteren voor het eerst een oplage boven 100.000 exemplaren. Na het EK voetbal liepen nog veel abonnementen door en de abonnementen rond de Tour de France lopen volop binnen, aldus een woordvoerder van de sportkrant. Hij verwacht dat de oplage in juli en augustus continu rond 100.000 stuks ligt. De woordvoerder wil niet zeggen of de krant vooral wordt gelezen door nieuwe lezers die de volle abonnementsprijs betalen of door abonnees van het AD die de sportkrant voor 25 euro bovenop hun AD-abonnement de hele zomer kunnen ontvangen. Het is nog onbekend of AD Sportwereld Pro, een uitgave van AD Nieuwsmedia (eigendom van PCM en Wegener), na de zomer een vervolg krijgt.

Europees rapport over toegankelijkheid van internet:ec.europa.eu/einclusion