Aanslag met een bulldozer Israël

Foto AP Israelis watch police and medics from a rooftop overlooking a bulldozer after it was used in an attack in Jerusalem, Wednesday, July 2, 2008. A Palestinian bulldozer driver went on a deadly rampage on a busy Jerusalem street Wednesday, plowing into a string of vehicles and pedestrians, killing at least two people and wounding dozens of others before he was shot dead by police.The attack wreaked havoc and left a large swath of damage in the heart of downtown Jerusalem. Traffic was halted, and hundreds of people fled through the streets in panic as medics treated the wounded. (AP Photo/Kevin Frayer) Associated Press

Een Palestijn heeft gisteren in Jeruzalem met zijn bulldozer verscheidene voertuigen geramd en daarbij drie mensen gedood voor hij zelf door de politie werd doodgeschoten. Er vielen 45 gewonden. Het is de eerste Arabische aanslag in West-Jeruzalem sinds een man in maart acht studenten doodschoot in een joodse religieuze school. (AP)