Thom Yorke van Radiohead in het Westerpark

Thom Yorke van Radiohead in het Westerpark Amsterdam, 2 juli. Zanger Thom Yorke van de Britse band Radiohead, gisteravond in het Amsterdamse Westerpark. Met een lang concert vol feeërieke klanken begon het tweede seizoen van ‘Live At Westerpark’: een serie openluchtconcerten met internationale artiesten in Cultuurpark Westergasfabriek. Betraden vorig jaar onder anderen Björk en Scissor Sisters het podium, dit jaar treden zes topacts op. Vanavond is dat R.E.M. gevolgd door Massive Attack ( 3 juli), Nelly Furtado (4 juli), Mika (8 juli) en Leonard Cohen (12 juli). Voor deze concerten zijn nog kaarten verkrijgbaar. Op het terrein is plaats voor 18.000 mensen. Foto Andreas Terlaak Radiohead | Westerpark Amsterdam | 01072008. Foto: Andreas Terlaak Terlaak, Andreas