op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Meer Michael Rasmussen: de kantonrechter in Utrecht doet uitspraak in de ontslagzaak tussen de Deense wielrenner en de Rabobank-wielerploeg. Begin juni vocht Rasmussen zijn ontslag aan en eiste een schadevergoeding van 5,5 miljoen euro voor gederfde inkomsten.

Lees een reconstructie van de affaire-Rasmussen via nrcnext.nl/links

Vandaag in de weblogs

Jenna Bush en Obama

NRC-correspondent in de VS Tom-Jan Meeus blogt over twee filmpjes van het soort waar de Amerikaanse kiezer de komende tijd ongetwijfeld mee doodgegooid zal worden. „Een Republikeinse tv-advertentie als voorproefje voor het najaar: Democraten zijn racisten, Obama is een elitaire kwal. De Democratische presidentskandidaat presenteert zichzelf onderwijl als één en al rechtschapenheid. En wat heeft Jenna Bush, dochter van scheidend president George Bush jr., gemeen met Obama?”

Meer wetenswaardigheden uit de presidentsrace op nrcnext.nl/race08

Stoppen met je baan

‘Tijdens de vakantie neem je afstand van je werk en dat is dan ook een goed moment om te reflecteren op je baan’, schrijft loopbaancoach Sietske Veen. Ben je nog wel tevreden? Of is het tijd voor iets nieuws?

Zeven redenen om je baan op te zeggen op nrcnext.nl/sietske

En verder...

Animator Mark Rooker levert visueel commentaar op artikelen uit nrc.next.

Bekijk de animaties via nrcnext.nl/markrooker