4 THEATER

Bouillabaisse gaat over drie vrouwen uit de betere middenklasse. Als ze worden geconfronteerd met een man die alles vertegenwoordigt wat aan mannen niet deugt, veranderen de keurige dames in razende furies. In één avond zetten ze alles recht wat in de loop der eeuwen aan het vrouwelijk geslacht is misdaan. De vrouwenrollen worden gespeeld door mannen en vice versa. Met Carol van Herwijnen (Moeder Courage, Floris), Kees Boot (All Stars, Moordwijven) en Barbara Pouwels (Hartslag, Deadline). Bouillabaisse Foto Vincent Mentzel Portrettenserie PARADE 2008. foto VINCENT MENTZEL==F/C==Amsterdam, 13 april 2008 Mentzel, Vincent

Bouillabaisse

Op de Parade in Den Haag (2 t/m 6 juli), en daarna in Utrecht & Amsterdam. Inl: www.deparade.nl

Bouillabaisse gaat over drie vrouwen uit de betere middenklasse. Als ze worden geconfronteerd met een man die alles vertegenwoordigt wat aan mannen niet deugt, veranderen de keurige dames in razende furies. In één avond zetten ze alles recht wat in de loop der eeuwen aan het vrouwelijk geslacht is misdaan. De vrouwenrollen worden gespeeld door mannen en vice versa. Met Carol van Herwijnen (Moeder Courage, Floris), Kees Boot (All Stars, Moordwijven) en Barbara Pouwels (Hartslag, Deadline).