4 groeien

19 weken zwanger

Baby-widget

www.dutchcowgirls.nl, www.3dpregnancy.com

Naast marketingblog Dutchcowboys werd vorige week de vrouwelijke variant gelanceerd: Dutchcowgirls, voor de nerdy vrouwen die net even anders aankijken tegen de wereld van techniek en gadgets. Wel verontrustend dat de eerste ‘posting’ voortkwam uit een tip van de mannelijke cowboys, maar vooruit, het is wel een ultiem vrouwelijke: een widget voor zwangere nerdettes, om per dag te zien hoe groot de foetus is. Het handigheidje komt van de website 3dpregnancy.com, waarop in driedimensionale animaties de groei van een baby van week tot week valt te volgen. Ook staan er weetjes bij over bijvoorbeeld haargroei. Handig om op je weblog te zetten en de hele kennissenkring te laten delen in de ontwikkelingen – of, natuurlijk, de aanstaande vader: zodat we eigenlijk weer terug bij af zijn: het is tóch een mannengadget. (OvD)