3 kijken

Dit gaat mis

Your daily fail

www.failblog.org

De plaatjes en foto’s die op deze site staan, beelden allemaal een fail uit. Aangezien de kracht van de misser vaak in het beeld ligt, is het moeilijk, zo niet onmogelijk, om van elk een goede beschrijving van te geven. Zien is toch leuker. Zoals een foto van een tatoeage met de tekst ‘Fuck the Systsem’, een jetskiër die al stuntend op het water zijn zwembroek verliest, of een filmpje van een te hoge boot die onder een brug door vaart... Zie je, zien is leuker. Iedereen kan een fail opsturen. Sommige zijn wat flauw, sommige seksueel getint, maar er zitten ook briljante missers bij waarbij je jezelf serieus afvraagt wie zoiets raars/stoms/doms gedaan kan hebben. Bij elke misser staat de broncode, waardoor je het beeld of filmpje kan kopiëren naar je weblog. Geheel in de geest van de site kun je de fails ook op je Failbook, FailSpace en FailUpon zetten, of failmailen naar vrienden. (MK)

Met bijdragen van Olga van Ditz huijzen, Malin Kox, Viola Lindner, Hans Nijenhuis en Hendrik Spiering