2 trouwen

Groen, maar lelijk

Bewuste ringen

www.greenkarat.com

Als je gaat trouwen doe je dat (als vrouw) natuurlijk eigenlijk maar met één reden – nou oké, naast De Jurk, Het Feest en natuurlijk om al je exen, twijfelende minnaars en andere spijtoptanten een lesje te leren – De Ring, daar gaat het om. En dan kun je net als iedereen zwichten voor de mooiste grootste, of de meeste kleine diamanten. Maar diamanten kunnen dus echt niet meer. Nog los van de erbarmelijke arbeidsomstandigheden in diamantmijnen, het is ook bekend hoe ongelooflijk desastreus diamant- en goudmijnen zijn voor het milieu. En je huwelijk zal al genoeg aardverschuivingen veroorzaken. Dus koop bij GreenKarat verantwoord je huwelijksring met gerecycled edelmetaal en edelstenen. Het is alleen jammer dat alle voorbeeldexemplaren zo lelijk zijn. Hier maak je je vriendinnen nooit stikjaloers mee. Gelukkig mag je je met het ontwerp bemoeien. (VL)