De allerallerlaatste... (2)

De allerallerlaatste... (2) klik@nrc.nl Annelies van der Leeuw uit Utrecht vindt het nogal betuttelend, het rookverbod. Ze mailt: „Kunnen we niet ‘gewoon gastvrij’ zijn in NL? Dus dat het in restaurants mogelijk is om een sigaretje te roken na het eten. Dan beloof ik plechtig niet de hele ruimte blauw te paffen :).” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Deze week is het thema: ‘De allerallerlaatste... nou ja, in het café dan’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. Afgebeelde personen moeten publicatie toestaan. Het rookverbod in de horeca is ingegaan. Mail een foto waarop je (je laatste sigaret?) rookt in een café: klik@nrc.nl. Leeuw, Annelies van der

Annelies van der Leeuw uit Utrecht vindt het nogal betuttelend, het rookverbod. Ze mailt: „Kunnen we niet ‘gewoon gastvrij’ zijn in NL? Dus dat het in restaurants mogelijk is om een sigaretje te roken na het eten. Dan beloof ik plechtig niet de hele ruimte blauw te paffen :).”