Een betaalbare Porsche

Porsche 911 Turbo Wheel

Waarom koop je een Porsche? Voor de lol natuurlijk. Maar die is verdwenen nu je bij de pomp een klein maandsalaris in je tank giet. Dan beter de echte Porsche inruilen, voor dit virtuele stuur van de firma Fanatec.

Het Porsche 911 Turbo Wheel is een fraaie usb-afstandsbediening waarmee je je computer of PlayStation 3 door racegames kunt sturen. Dat ze gaming bij Fanatec serieus nemen blijkt wel uit het prijskaartje: 300 euro voor dit affengeiles Lenkrad. Het stuur van 30 cm doorsnede is met leder bekleed (met een goedgekeurd Porsche-embleem) en de versnellingspook telt twee variaties: sequentieel en zes versnellingen in het bekende H-patroon. De pedalenset is draadloos, zodat je voeten niet in de draden onder het bureau verstrikt raken. Nu alleen Fanatec nog even vragen of ze er ook een Porsche sleutelhanger bij opsturen.

Marc Hijink

Meer gamegadgets op nrc.nl/hebben

    • Marc Hijink