2 eten

Zo'n honger Frites met Foto NRC H'Blad, Maurice Boyer 020903 Boyer, Maurice

Online afhalen

www.justeat.nl

Als je geen zin hebt in koken, koop je een kant-en-klaarmaaltijd. Of... je bestelt een pizza, broodje shoarma, babi pangang, Thaise curry of Surinaamse roti. Alleen, waar lagen die foldertjes van de restaurants annex snackbars nou ook alweer? Nergens in huis zijn de folders te vinden, de oudpapierbak is geleegd, en dat terwijl je nu net wilde bellen voor menu A van Chin.Ind.Rest Happy Garden, of de weekaanbieding bij Cafetaria Het Hoekje. Niet getreurd, vergeet het telefoonboek (die trouwens ook in die geleegde papierbak lag) en vul op de site justeat.nl de postcode in en je krijgt een uitgebreid overzicht van de bezorg- en afhaalrestaurants in de buurt. Bellen hoeft ook niet meer, want vaak kun je ook online bestellen en soms online betalen. Je kunt – afhankelijk van de eetgelegenheid – tot een uur of twee ’s nachts eten bestellen. (MK)