Onderweg naar de Drôme, langs de A2

Onderweg naar de Drôme, langs de A2 Soerendonk, 28 juni. De familie De Munnik uit Zwolle maakt een korte stop, onderweg naar hun vakantiebestemming in de Drôme, Frankrijk. Gisteren begon de vakantie in de noordelijke provincies. Dit weekeinde vertrekken ongeveer 400.000 Nederlandse vakantiegangers naar het buitenland. Het midden en zuiden volgen in juli. De uittocht werd aan het eind van de middag flink gehinderd door verkeersongevallen, onder meer op de A27 en de snelwegen rond Arnhem. In de loop van de middag bereikten de files een totale lengte van 310 kilometer, volgens de ANWB. Foto Vincent van den Hoogen Nederland, langs de A2 bij Soerendonk, 27-06-2008; Vakantie-uittocht. De familie De Munnik uit Zwolle is op weg naar de Drome, Frankrijk. Nu gaat het reizen vlot, maar bij Arnhem en Nijmegen was het erg druk, en liepen ze ruim een uur vertraging op. Even wat drinken en dan in een lange ruk naar de eerste overnachting, in Luxemburg. Foto Vincent van den Hoogen. Hoogen, Vincent van den