JAZZ ART

North Sea Jazz Festival Art Show

Op woensdag 9 juli opent in Ahoy Rotterdam de traditionele North Sea Jazz Festival Art Show. Deze festivaltentoonstelling is onderdeel van de Jazz Art Rotterdam-tentoonstellingen. Meest in het oog springend zijn de overzichttentoonstelling met het werk van de legendarische Amerikaanse bluesfotograaf Dick Waterman uit Mississippi en de aanwezigheid van de beroemde jazzkunstenaar Jazzamoart uit Mexico van wie werk te zien is in Ahoy en het Bilderberg Parkhotel. Ook wordt in de expositieruimtes op de eerste en tweede verdieping nieuw werk getoond van Easton Davy, Peter Hofland en Guusje Kaayk. De winnende foto’s van de Zilveren Camera 2007 van Andreas Terlaak en Peter van Breukelen zijn ook te zien. Verder wordt om 20.30 uur Happy Man, een fotoboek over Benjamin Herman van Peter van Breukelen, met tekst van Jules Deelder, gepresenteerd.

www.jazzartrotterdam.com