Groeten uit Spanje

Groeten uit Spanje „Op het erf van een oude Spaanse boerderij ontdekte ik deze bedoeïenentent en huurde ’m. Ongekend was de rust en schoonheid op ‘Refugio Marnes’, op een uurtje rijden vanaf Valencia. Vergaapte me aan de ingenieuze landbouwterrassen die ritmisch dansen op de bergflanken.” Jeanet Nijeboer Stuur een ansicht (max. 50 woorden) naar NRC Handelsblad, redactie Zaterdag &cetera, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam

„Op het erf van een oude Spaanse boerderij ontdekte ik deze bedoeïenentent en huurde ’m. Ongekend was de rust en schoonheid op ‘Refugio Marnes’, op een uurtje rijden vanaf Valencia. Vergaapte me aan de ingenieuze landbouwterrassen die ritmisch dansen op de bergflanken.” Jeanet Nijeboer Stuur een ansicht (max. 50 woorden) naar NRC Handelsblad, redactie Zaterdag &cetera, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam