Zelf piramides bouwen

Zelf piramides bouwen Leiden Het Rijksmuseum van Oudheden is in de ban van ‘Egyptomania’. Van 27 juni t/m 31 augustus zijn er allerlei activiteiten, die kinderen van 6 t/m 12 jaar spelenderwijs kennis laten maken met oude Egypte en de techniek van het piramide bouwen. In de Tempelzaal kunnen kinderen zelf piramides bouwen met blokken op schaal en kennis maken met bouwtechnieken van de oude Egyptenaren. Er is een verkleedhoekje waar kinderen zich om kunnen toveren tot prinses, farao of boer. Open ma-vr 10-17u; za-zo 12-17u. Rapenburg 28,Leiden; rmo.nl/ egyptomania of 071-5163163 Egypt, Cairo, the Sphinx in Gizeh (pyramide of Kheops in the background). Photononstop

Leiden

Het Rijksmuseum van Oudheden is in de ban van ‘Egyptomania’. Van 27 juni t/m 31 augustus zijn er allerlei activiteiten, die kinderen van 6 t/m 12 jaar spelenderwijs kennis laten maken met oude Egypte en de techniek van het piramide bouwen. In de Tempelzaal kunnen kinderen zelf piramides bouwen met blokken op schaal en kennis maken met bouwtechnieken van de oude Egyptenaren. Er is een verkleedhoekje waar kinderen zich om kunnen toveren tot prinses, farao of boer.

Open ma-vr 10-17u; za-zo 12-17u. Rapenburg 28,Leiden; rmo.nl/ egyptomania of 071-5163163