Weten waar je tv kijkt

Het gaat om de AverTV Volar GPS 805, een apparaatje dat deze maand werd geïntroduceerd op een grote computerbeurs in Taiwan. De usb-stick bestaat uit een DVB-T tuner die free-to-air zenders kan weergeven op je laptop. Bij de AverTV wordt navigatiesoftware geleverd van de Australische firma Papago!
Het gaat om de AverTV Volar GPS 805, een apparaatje dat deze maand werd geïntroduceerd op een grote computerbeurs in Taiwan. De usb-stick bestaat uit een DVB-T tuner die free-to-air zenders kan weergeven op je laptop. Bij de AverTV wordt navigatiesoftware geleverd van de Australische firma Papago!

Zet deze maar op de lijst ‘Mee Te Nemen Op Vakantie’, tussen de luchtbedpomp en de muggenzalf: een usb-stick waarmee je tegelijkertijd tv kunt kijken en navigeren in verre oorden.

Het gaat om de AverTV Volar GPS 805, een apparaatje dat deze maand werd geïntroduceerd op een grote computerbeurs in Taiwan. De usb-stick bestaat uit een DVB-T tuner die free-to-air zenders kan weergeven op je laptop. Bij de AverTV wordt navigatiesoftware geleverd van de Australische firma Papago! Leuke naam, maar gelukkig zijn er ook kaarten te verkrijgen van deze kant van de globe (meeste landen van West-Europa zijn beschikbaar).

De gps-informatie kan beeld-in-beeld worden vertoond, zodat je – lekker belangrijk – precies weet waar je op dat moment aan het tv-kijken bent. Prijs: zo’n 90 dollar.

Marc Hijink

Meer navigatieaccessoires op nrc.nl/hebben.