Voetbalvrouwen (5)

Voetbalvrouwen (5) klik@nrc.nl ‘Elk jaar organiseert onze club VDZ uit Arnhem een familietoernooi, waar iedereen zijn eigen team en tenue mag samenstellen’, mailt Sietske Teekens (met de ‘E’). „ Wij hadden dit tenue bedacht om te laten zien dat het stereotypebeeld dat mannen van voetballende vrouwen hebben totaal niet klopt. Iedereen hier op de foto is bloedfanatiek!”
Voetbalvrouwen (5) klik@nrc.nl ‘Elk jaar organiseert onze club VDZ uit Arnhem een familietoernooi, waar iedereen zijn eigen team en tenue mag samenstellen’, mailt Sietske Teekens (met de ‘E’). „ Wij hadden dit tenue bedacht om te laten zien dat het stereotypebeeld dat mannen van voetballende vrouwen hebben totaal niet klopt. Iedereen hier op de foto is bloedfanatiek!” Teekens, Sietske

‘Elk jaar organiseert onze club VDZ uit Arnhem een familietoernooi, waar iedereen zijn eigen team en tenue mag samenstellen’, mailt Sietske Teekens (met de ‘E’). „ Wij hadden dit tenue bedacht om te laten zien dat het stereotypebeeld dat mannen van voetballende vrouwen hebben totaal niet klopt. Iedereen hier op de foto is bloedfanatiek!”