Verborgen Klanken

Verborgen Klanken Noordwijk De Stichting KunstKlank in Noordwijk organiseert deze zomer langs de mooiste plekken van Noordwijk een serie speciaal voor deze gelegenheid uitgezette rondwandelingen en fietstochten. De rondleidingen hebben verschillende thema’s, rond literatuur (bijv. Thomas Mann), historie en/of natuur. Ze worden omlijst door een bijzondere voorstelling. Op 2 juli: celloconcert door het Amsterdams Cello Duo. Start rondleidingen elke wo in juli & aug 19u bij het Gemeentehuis, Voorstraat 42 of Museum Noordwijk, Jan Kroonsplein 4. Inl 071-3613073 en www.kunstklank.nl

Noordwijk

De Stichting KunstKlank in Noordwijk organiseert deze zomer langs de mooiste plekken van Noordwijk een serie speciaal voor deze gelegenheid uitgezette rondwandelingen en fietstochten. De rondleidingen hebben verschillende thema’s, rond literatuur (bijv. Thomas Mann), historie en/of natuur. Ze worden omlijst door een bijzondere voorstelling. Op 2 juli: celloconcert door het Amsterdams Cello Duo.

Start rondleidingen elke wo in juli & aug 19u bij het Gemeentehuis, Voorstraat 42 of Museum Noordwijk, Jan Kroonsplein 4. Inl 071-3613073 en www.kunstklank.nl