tv film

Tristan & Isolde (Kevin Reynolds, 2006) Net5, 20.30-23.00u. Makers hebben de legende van magie ontdaan en er een historische dimensie aan toegevoegd die de liefde van Tristan en Isolde noodlottig genoeg doet zijn. Reynolds kan de film op cruciale momenten langs de afgronden van wezenloze Boeketreekserij sturen. PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION.
Tristan & Isolde (Kevin Reynolds, 2006) Net5, 20.30-23.00u. Makers hebben de legende van magie ontdaan en er een historische dimensie aan toegevoegd die de liefde van Tristan en Isolde noodlottig genoeg doet zijn. Reynolds kan de film op cruciale momenten langs de afgronden van wezenloze Boeketreekserij sturen. PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION. Torres, Rico

The World Is Not Enough(Michael Apted, 1999)SBS6, 20.30-23.00u.

Derde Bondfilm waarin Pierce Brosnan hoofdrol speelde draait om olie en een vermoorde olietycoon. Met Sophie Marceau als de dame, Robert Carlyle als de schurk en een gevecht met helikopters in een skioord als een van de staaltjes spektakel.

*9 Songs(Michael Winterbottom, 2004)Ned.2, 0.30-1.45u.

Een droom: een liefdesaffaire die geen woorden behoeft, alleen nachten vol seks en muziek. Hij is voorbij als het daglicht binnenkruipt en taal nodig wordt. Winterbottom vatte dit samen met muziek van The Dandy Warhols en Franz Ferdinand.

Tristan & Isolde(Kevin Reynolds, 2006)Net5, 20.30-23.00u.

Makers hebben de legende van magie ontdaan en er een historische dimensie aan toegevoegd die de liefde van Tristan en Isolde noodlottig genoeg doet zijn. Reynolds kan de film op cruciale momenten langs de afgronden van wezenloze Boeketreekserij sturen.

Dances with Wolves(Kevin Costner, 1990)België1, 20.35-23.30u.

Ecologisch indianenepos van en met Kevin Kostner. De zevenvoudige Oscarwinnaar smaakt als een ouderwets romantische, grootse western, al staat de held nu aan de goede kant: die van de Sioux-indianen wier cultuur gedetailleerd werd gereconstrueerd.