Schetsen van Scheffer

Schetsen van Scheffer Dordrecht Op 15 juni was het precies 150 jaar geleden dat beeldend kunstenaar Ary Scheffer overleed. Geboren in Dordrecht maakte hij furore in Parijs, waar hij tot zijn dood woonde en werkte. Op de benedenverdieping van het tijdelijke (Dordrechts) Museum aan de Nieuwe Haven wordt de kunstenaar herdacht met een expositie van zijn mooiste en meest indrukwekkende tekeningen: van vluchtige studies en rake schetsen tot krachtige, meer uitgewerkte tekeningen. T/m 7 dec Dordrechts Museum a/d Haven, Nwe Haven 26. Di-zo 11-17u. Toegang gratis,

Dordrecht

Op 15 juni was het precies 150 jaar geleden dat beeldend kunstenaar Ary Scheffer overleed. Geboren in Dordrecht maakte hij furore in Parijs, waar hij tot zijn dood woonde en werkte. Op de benedenverdieping van het tijdelijke (Dordrechts) Museum aan de Nieuwe Haven wordt de kunstenaar herdacht met een expositie van zijn mooiste en meest indrukwekkende tekeningen: van vluchtige studies en rake schetsen tot krachtige, meer uitgewerkte tekeningen.

T/m 7 dec Dordrechts Museum a/d Haven, Nwe Haven 26. Di-zo 11-17u. Toegang gratis,