Robeco Zomerconcerten

Robeco Zomerconcerten Amsterdam De 19de editie van de Robeco Zomerconcerten opent zaterdavond met een dansconcert met Het Nationale Ballet. Verder draait het in het Amsterdamse Concertgebouw twee maanden lang om ‘verbeelding en fantasie’ in 100 concerten in de meest uiteenlopende genres. Te gast zijn grote dirigenten als Colin Davis, Mariss Jansons, violisten Yuri Basjmet, Leonidas Kavakos en Julia Fischer e.v.a. Violiste Liza Ferschtman heeft een eigen minifestival, net als het Amsterdam Sinfonietta en Rosenberg Trio dat beiden een eigen weekend mogen vullen. Inl www.zomerconcerten.nl cello ballet

Amsterdam

De 19de editie van de Robeco Zomerconcerten opent zaterdavond met een dansconcert met Het Nationale Ballet. Verder draait het in het Amsterdamse Concertgebouw twee maanden lang om ‘verbeelding en fantasie’ in 100 concerten in de meest uiteenlopende genres. Te gast zijn grote dirigenten als Colin Davis, Mariss Jansons, violisten Yuri Basjmet, Leonidas Kavakos en Julia Fischer e.v.a. Violiste Liza Ferschtman heeft een eigen minifestival, net als het Amsterdam Sinfonietta en Rosenberg Trio dat beiden een eigen weekend mogen vullen.

Inl www.zomerconcerten.nl