Over het IJ Festival

Over het IJ Festival Amsterdam Het Over het IJ Festival vindt dit jaar niet alleen plaats in Noord, maar maakt ook een overtochtje naar het Centraal Station, waar de toeschouwers met een koptelefoon op mogen rondlopen, voor de voorstelling Keerpunt. Net als de meeste hedendaagse theaterfestivals, is Over het IJ dol op vreemde locaties. Bezoekers kunnen op safari langs verbannen aristocraten die in een boom wonen, in de voorstelling Exilium Arboreum. In !V.O.C.! zoekt Joachim Robberechts in een oude scheepsloods naar de schaamte van de westerling. 3 t/m 13 juli, NDSM-Werf. Inl www.overhetij.nl.

Amsterdam

Het Over het IJ Festival vindt dit jaar niet alleen plaats in Noord, maar maakt ook een overtochtje naar het Centraal Station, waar de toeschouwers met een koptelefoon op mogen rondlopen, voor de voorstelling Keerpunt. Net als de meeste hedendaagse theaterfestivals, is Over het IJ dol op vreemde locaties. Bezoekers kunnen op safari langs verbannen aristocraten die in een boom wonen, in de voorstelling Exilium Arboreum. In !V.O.C.! zoekt Joachim Robberechts in een oude scheepsloods naar de schaamte van de westerling. 3 t/m 13 juli, NDSM-Werf. Inl www.overhetij.nl.