op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Verkiezingen in Zimbabwe, ondanks terugtrekken van Mugabe’s tegenkandidaat Tsvangirai Barack Obama en Hillary Clinton voeren samen campagne in New Hamsphire .

Vandaag in de weblogs

Bruiloft in Oezbekistan

„Als ieder nieuw land waar we komen ons keer op keer zo weet te verrassen, dan willen we niet meer naar huis”, aldus Marjolein Verhoeven en Julie Tabbers, die nu al bijna drie maanden aan het fietsen zijn, op weg naar Peking.

Lees verder via nrcnext.nl/fietsenpeking

Natasja’s veiligheidsloopje

Er zijn niet veel journalisten naar de Russische oliestad Chanty-Mansijsk gekomen voor de EU-Ruslandtop. Maar allemaal lopen ze een blokje om met Natasja, van de persdienst. „Als journalist hoef je dat maar één keer te doen. Natasja, op hakken, doet het blokje om nu al de hele dag.”

Lees meer via nrc.nl/brussel