Life through a lens

Life through a lens In 5 bioscopen De jongere zuster van Annie Leibovitz maakte een vaardig portret van de glamourfotografe die even beroemd is als de Amerikaans iconen die zij in de afgelopen veertig jaar voor de lens heeft gekregen. Na een reeks foto’s, shoots en interviews met enkele van de gefotografeerden, dringt zich de conclusie op dat Liebovitz die beroemdheden niet alleen portretteerde, maar hen ook van hun iconografie voorzag; wij zouden van Demi Moore en Patti Smith een ander beeld hebben, als Leibovitz hen niet had gefotografeerd. Regie: Barbara Leibovitz Beeld van de film Annie Leibovitz : Life Through A Lens (2006) Regie: Barbara Leibovitz

In 5 bioscopen

De jongere zuster van Annie Leibovitz maakte een vaardig portret van de glamourfotografe die even beroemd is als de Amerikaans iconen die zij in de afgelopen veertig jaar voor de lens heeft gekregen. Na een reeks foto’s, shoots en interviews met enkele van de gefotografeerden, dringt zich de conclusie op dat Liebovitz die beroemdheden niet alleen portretteerde, maar hen ook van hun iconografie voorzag; wij zouden van Demi Moore en Patti Smith een ander beeld hebben, als Leibovitz hen niet had gefotografeerd.

Regie: Barbara Leibovitz