L'Heure d'été

L'Heure d'été In 3 bioscopen Met een knipoog naar Tsjechovs De kersentuin filmde Olivier Assayas dit portret van een familie, waarvan de leden allemaal opgroeiden in een statig landhuis. Het heeft zijn beste tijd gehad, maar bergt nog veel kunstschatten. Na de dood van de moeder komen de drie kinderen bijeen om te beslissen over de bestemming van huis en kunst. Ieder heeft zo zijn eigen motieven en sentimenten, maar allemaal moeten ze in het reine komen met hun herinneringen. Regie: Olivier Assayas. Met: Charles Berling, Jérémie Renier, Juliette Binoche, Edith Scob. Met een knipoog naar Tsjechovs De kersentuin filmde Olivier Assayas dit portret van een familie, waarvan de leden allemaal opgroeiden in een statig landhuis.

In 3 bioscopen

Met een knipoog naar Tsjechovs De kersentuin filmde Olivier Assayas dit portret van een familie, waarvan de leden allemaal opgroeiden in een statig landhuis. Het heeft zijn beste tijd gehad, maar bergt nog veel kunstschatten. Na de dood van de moeder komen de drie kinderen bijeen om te beslissen over de bestemming van huis en kunst. Ieder heeft zo zijn eigen motieven en sentimenten, maar allemaal moeten ze in het reine komen met hun herinneringen.

Regie: Olivier Assayas. Met: Charles Berling, Jérémie Renier, Juliette Binoche, Edith Scob.