Dijken van Wijven

Dijken van Wijven BUITENLAND Axel Op Fort Sint-Jacob, onderdeel van de Staats-Spaanse Linie, worden t/m 27 juli 16 installaties van vrouwelijke kunstenaars uit Zeeland en omgeving geëxposeerd. De fortenlocatie is opgenomen in een Dijken-van-Wijven-fietsroute, uitgezet door de VVV Zeeuws-Vlaanderen. Ook zijn er tochten olv gidsen in de weekends van juli. Behalve op de hoofdlocatie, de Forten Sint-Jacob en Sint-Livinus, zijn er ook op allerlei andere plaatsen in de buurt werk van de kunstenaars te zien. Het programmaboekje is bij alle VVV’s in Zeeland te koop. Inl www.dijkenvanwijven.nl

Axel

Op Fort Sint-Jacob, onderdeel van de Staats-Spaanse Linie, worden t/m 27 juli 16 installaties van vrouwelijke kunstenaars uit Zeeland en omgeving geëxposeerd. De fortenlocatie is opgenomen in een Dijken-van-Wijven-fietsroute, uitgezet door de VVV Zeeuws-Vlaanderen. Ook zijn er tochten olv gidsen in de weekends van juli. Behalve op de hoofdlocatie, de Forten Sint-Jacob en Sint-Livinus, zijn er ook op allerlei andere plaatsen in de buurt werk van de kunstenaars te zien. Het programmaboekje is bij alle VVV’s in Zeeland te koop.

Inl www.dijkenvanwijven.nl