De Lustwarande

De Lustwarande Tilburg Vrijwel gelijktijdig met Sonsbeek in Arnhem presenteert Fundament Foundation Lustwarande 08 – Wanderland de derde editie van de internationale expositie Lustwarande in Barokpark De Oude Warande in Tilburg. Lustwarande 08 - Wanderland zal recente ontwikkelingen in de internationale sculptuur laten zien, met een nadruk op het vergankelijke en het groteske. Aan de expositie doen 27 kunstenaars uit 13 landen mee. T/m 28 sept Park de Oude Warande, Warandalaan 1. Dag 11-17u. T/m 31 aug Museum De Pont, Wilhelminapark 1. Di-zo 11-17u Inl: www.fundamentfoundation.nl

Tilburg

Vrijwel gelijktijdig met Sonsbeek in Arnhem presenteert Fundament Foundation Lustwarande 08 – Wanderland de derde editie van de internationale expositie Lustwarande in Barokpark De Oude Warande in Tilburg. Lustwarande 08 - Wanderland zal recente ontwikkelingen in de internationale sculptuur laten zien, met een nadruk op het vergankelijke en het groteske. Aan de expositie doen 27 kunstenaars uit 13 landen mee.

T/m 28 sept Park de Oude Warande, Warandalaan 1. Dag 11-17u. T/m 31 aug Museum De Pont, Wilhelminapark 1. Di-zo 11-17u Inl: www.fundamentfoundation.nl