Beck

Beck Amsterdam De nieuwe cd Modern Guilt van Beck Hansen verschijnt pas op 8 juli. Het voert terug naar de sound van Beck’s succesalbum Odelay met hiphop, folk en pop in een vloeiende mix. Nummers als Orphans en Chemtrails gaan in première in de Melkweg, waar Beck het moeilijk zal krijgen om zijn voorprogramma Yeasayer te overtroeven. Dat kwartet maakt uitbundig gebruik van trommels en Afrikaanse ritmes. Hun samenzang klinkt alsof The Beach Boys en Crosby, Stills & Nash een monsterverbond zijn aangegaan. 30 juni Melkweg, Amsterdam BECK T.A.V. KUNSTREDAKTIE FOTO LEX VAN ROSSEN Rossen, Lex van

Amsterdam

De nieuwe cd Modern Guilt van Beck Hansen verschijnt pas op 8 juli. Het voert terug naar de sound van Beck’s succesalbum Odelay met hiphop, folk en pop in een vloeiende mix. Nummers als Orphans en Chemtrails gaan in première in de Melkweg, waar Beck het moeilijk zal krijgen om zijn voorprogramma Yeasayer te overtroeven. Dat kwartet maakt uitbundig gebruik van trommels en Afrikaanse ritmes.

Hun samenzang klinkt alsof The Beach Boys en Crosby, Stills & Nash een monsterverbond zijn aangegaan.

30 juni Melkweg, Amsterdam