Alice in Wonderland

Alice in Wonderland Den Haag Kunstenaar Pat Andrea is al lange tijd gefascineerd door het verhaal over Alice in Wonderland en de bijzondere personages die Wonderland bevolken. Voor een speciale uitgave van Lewis Carrols' klassieke kinderboek en de opvolger, Alice in Spiegelland, maakte hij levensgrote kunstwerken, die te zien zijn in het Gemeentemuseum Den Haag. De Maartse Haas, Gekke Hoedenmaker, het Witte Konijn, de Hartenkoningin en Tweedledee; allemaal zijn ze te vinden in zijn schilderijen. T/m 28 sept Gemeentemuseum Den Haag, Stadhouderslaan. Di-zo 11-17u

Den Haag

Kunstenaar Pat Andrea is al lange tijd gefascineerd door het verhaal over Alice in Wonderland en de bijzondere personages die Wonderland bevolken. Voor een speciale uitgave van Lewis Carrols' klassieke kinderboek en de opvolger, Alice in Spiegelland, maakte hij levensgrote kunstwerken, die te zien zijn in het Gemeentemuseum Den Haag. De Maartse Haas, Gekke Hoedenmaker, het Witte Konijn, de Hartenkoningin en Tweedledee; allemaal zijn ze te vinden in zijn schilderijen.

T/m 28 sept Gemeentemuseum Den Haag, Stadhouderslaan. Di-zo 11-17u