Afrikaanse fotografie

Afrikaanse fotografie Amsterdam 35 Afrikaanse kunstenaars en fotograferen presenteren in het Stedelijk Museum CS onder de titel Snap Judgments hun krachtige visies op hun eigen continent. De expositie laat zien hoe kunstenaars fotografie inzetten om de grote veranderingen in Afrika op sociaal, economisch en cultureel gebied in beeld te brengen. Zij rekenen af met het stereotype beeld dat van hun culturen, geschiedenissen en landen bestaat. Er hangen foto's van het islamitische Noord-Afrika tot en met het uiterste zuiden. T/m 30 Stedelijk Museum CS, Oosterdoksekade 5. Dag 10-18u

Amsterdam

35 Afrikaanse kunstenaars en fotograferen presenteren in het Stedelijk Museum CS onder de titel Snap Judgments hun krachtige visies op hun eigen continent. De expositie laat zien hoe kunstenaars fotografie inzetten om de grote veranderingen in Afrika op sociaal, economisch en cultureel gebied in beeld te brengen. Zij rekenen af met het stereotype beeld dat van hun culturen, geschiedenissen en landen bestaat. Er hangen foto's van het islamitische Noord-Afrika tot en met het uiterste zuiden.

T/m 30 Stedelijk Museum CS, Oosterdoksekade 5. Dag 10-18u