3 kijken

Wereldwijd gefröbel Molenskine exchange groepen moleskinex4.blogspot.com Het doet denken aan poesiealbums op de basisschool, altijd weer een verrassing wat een vriendje erin fröbelde. Moleskine exchange groepen doen een beetje hetzelfde: vijf tot tien mensen uit verschillende landen die goed kunnen tekenen, en elkaar kennen via internet, vormen een groep. Ieder koopt een moleskine , de chique notitieboekjes met elastieken bandje, en post dat naar een volgend groepslid. Die maakt er een illustratie in en stuurt het weer door. Enzovoorts. Resultaat: een notitieboek vol internationale kunstwerkjes.
Wereldwijd gefröbel Molenskine exchange groepen moleskinex4.blogspot.com Het doet denken aan poesiealbums op de basisschool, altijd weer een verrassing wat een vriendje erin fröbelde. Moleskine exchange groepen doen een beetje hetzelfde: vijf tot tien mensen uit verschillende landen die goed kunnen tekenen, en elkaar kennen via internet, vormen een groep. Ieder koopt een moleskine , de chique notitieboekjes met elastieken bandje, en post dat naar een volgend groepslid. Die maakt er een illustratie in en stuurt het weer door. Enzovoorts. Resultaat: een notitieboek vol internationale kunstwerkjes.

Molenskine exchange groepen

moleskinex4.blogspot.com

Het doet denken aan poesiealbums op de basisschool, altijd weer een verrassing wat een vriendje erin fröbelde. Moleskine exchange groepen doen een beetje hetzelfde: vijf tot tien mensen uit verschillende landen die goed kunnen tekenen, en elkaar kennen via internet, vormen een groep. Ieder koopt een moleskine , de chique notitieboekjes met elastieken bandje, en post dat naar een volgend groepslid. Die maakt er een illustratie in en stuurt het weer door. Enzovoorts. Resultaat: een notitieboek vol internationale kunstwerkjes. Wereldwijd zijn er 35 groepen. Op een gezamenlijk site houden de leden bij in welk land elk boekje is. Ook plaatsen ze van iedere illustratie een afbeelding op Flickr. Nederlandse grafisch designer Anna Denise van der Reijden (24) doet ook mee: groep 4. Ze wisselt boekjes uit met mensen uit Engeland, Duitsland, de VS, Argentinië, Rusland en Israël. (NC)