3 Festival

(Foto: Dirk-Jan Visser / Rotterdam: 12-06-2008) Lucht foto van de Parade, een mobiel kunstfestival wat jaarlijks neerstrijkt in o.a. Rotterdam. Deze keer is het terrein omlijnt door de 'Parade Traverse', naar idee en ontwerp van Observatorium. Deze traverse is een openbare gratis toegankelijke straat op 5 meter hoogte en 600 meter lang over de Parade en door het NAi die het theaterterrein omsluit en tegelijkertijd zichtbaar maakt.
(Foto: Dirk-Jan Visser / Rotterdam: 12-06-2008) Lucht foto van de Parade, een mobiel kunstfestival wat jaarlijks neerstrijkt in o.a. Rotterdam. Deze keer is het terrein omlijnt door de 'Parade Traverse', naar idee en ontwerp van Observatorium. Deze traverse is een openbare gratis toegankelijke straat op 5 meter hoogte en 600 meter lang over de Parade en door het NAi die het theaterterrein omsluit en tegelijkertijd zichtbaar maakt. Visser, Dirk-Jan

Parade

Den Haag: Westbroekpark. Tijd: 18:00-01:00. Toegang: varieert van 1 euro tot 8,50 euro. Inl: www.deparade.nl

Vanuit Rotterdam vertrekt het rondreizende festival De Parade vandaag naar Den Haag, om ook deze stad om te toveren tot een culturele straat. Dit festival bevat veel theater, muziek en een ouderwetse zweefmolen, maar ook gezellige terrasjes en eettentjes. Met onder meer optredens van Ellen ten Damme en Thomas Acda. Ook aan de kleine bezoekers is gedacht. Voor hen is er vanaf 15.00 de kinderparade waar ze bijvoorbeeld zelf poffertjes kunnen bakken.