2 luisteren

2 luisteren Gratis misdaadromans www.detectives.kro.nl/Artikelen/Luisterboeken2008.aspx In het donker voor je tentje, wijntje bij de hand, blik op oneindig. En dan een sonore stem die je voorleest: „De zeventig monniken staan dicht opeen in de verste hoek van de kelder.” Het is de eerste zin van De Muur, een misdaadroman van Jacob Vis, die de KRO in deze Maand van het Spannende Boek als gratis podcast beschikbaar stelt. Er staan er sinds deze week vier. Behalve De Muur, Standvastig van Elyse Larson dat speelt in de Tweede Wereldoorlog, De Liftster, een krimi voor de jeugd geschreven door Theo Hoogstraten en Vuile streken van Steye Raviez, een klassieke whodunit. Ideaal voor lange vakantieritten en – vluchten en avonden met te weinig licht om bij te lezen. In juli verdwijnen de luisterboeken weer één voor één van de site. Wil je De Muur nog hebben, dan moet je ‘m dus voor 2 juli downloaden. (CJ) Met bijdragen van Nicole Carlier, Carola Janssen en Nicoline Vis Gratis te downloaden als podcast luisterboek
2 luisteren Gratis misdaadromans www.detectives.kro.nl/Artikelen/Luisterboeken2008.aspx In het donker voor je tentje, wijntje bij de hand, blik op oneindig. En dan een sonore stem die je voorleest: „De zeventig monniken staan dicht opeen in de verste hoek van de kelder.” Het is de eerste zin van De Muur, een misdaadroman van Jacob Vis, die de KRO in deze Maand van het Spannende Boek als gratis podcast beschikbaar stelt. Er staan er sinds deze week vier. Behalve De Muur, Standvastig van Elyse Larson dat speelt in de Tweede Wereldoorlog, De Liftster, een krimi voor de jeugd geschreven door Theo Hoogstraten en Vuile streken van Steye Raviez, een klassieke whodunit. Ideaal voor lange vakantieritten en – vluchten en avonden met te weinig licht om bij te lezen. In juli verdwijnen de luisterboeken weer één voor één van de site. Wil je De Muur nog hebben, dan moet je ‘m dus voor 2 juli downloaden. (CJ) Met bijdragen van Nicole Carlier, Carola Janssen en Nicoline Vis Gratis te downloaden als podcast luisterboek

Gratis misdaadromans

www.detectives.kro.nl/Artikelen/Luisterboeken2008.aspx

In het donker voor je tentje, wijntje bij de hand, blik op oneindig. En dan een sonore stem die je voorleest: „De zeventig monniken staan dicht opeen in de verste hoek van de kelder.” Het is de eerste zin van De Muur, een misdaadroman van Jacob Vis, die de KRO in deze Maand van het Spannende Boek als gratis podcast beschikbaar stelt. Er staan er sinds deze week vier. Behalve De Muur, Standvastig van Elyse Larson dat speelt in de Tweede Wereldoorlog, De Liftster, een krimi voor de jeugd geschreven door Theo Hoogstraten en Vuile streken van Steye Raviez, een klassieke whodunit. Ideaal voor lange vakantieritten en – vluchten en avonden met te weinig licht om bij te lezen. In juli verdwijnen de luisterboeken weer één voor één van de site. Wil je De Muur nog hebben, dan moet je ‘m dus voor 2 juli downloaden. (CJ)

Met bijdragen van Nicole Carlier, Carola Janssen en Nicoline Vis